Wednesday, July 10, 2013

Dah Oke

Assalamualaikum wbt....

Ha,apa yang okey nya kan.......Hari tu kan mas ada post pasal tension dengan hubby kan....Yang betul nya nak luah ja....lepas dah post benda, rasa lega.....Hilang terus rasa tension or marah dengan en. somi.....Maybe sebab mas letih sngat dengan kenduri baru2 nie....Bila badan kita letih, memang wujud la sifat2 negatif....

Alhamdulillah, pkikiran yang negatif tu mas dah cepat2 buang jauh2.....The next day, mas siap bley kuar tngok wayang lagi ngan en. somi.....nmpk dak, oke ja kan.....Sebetulnya fikiran yang negatif nie kita sendiri yang wujudkan disebabkan keadaan cuaca atau kesihatan diri......

Apa pun,syukur lah sebab mas boleh lepas prasaan sat dalam blog nie.....Dengan tujuan nak lepas geram n dah settle....yeay.... hip2 hooreyyy... Korang pon boleh ja wat mcm nie....tapi kena ati2,jgn smp en. somi terguris....Lagi susah nnti....Mas nie bleh pon sebab en. somi xbaca blog mas....hehe



Moral : Masalah keluarga kena selesai dengan baik.....Bawa berbincang dari hati ke hati okeh....

5 comments:

Leen said...

Hehe, biasa la tu Mas bila emosi tgh x stabil.. mcm2 perasaan dtg. Yang penting dah ok balik, yay!!

diana said...

time ngandung memang macam tu..tengah suka2 tetiba boileh rasa sedih..kena bijak kawal tu..:)

mas said...

leen,alhamdulillah...sja nak ngade2 ja pon...haha

mas said...

diana,2 la psal....usband nk kuar pon nk ikot...then bla ckp "no",trus nak sentapp.....hahaha

✿Cik aYusE✿ said...

manjaa neh ! hehehe