Friday, March 15, 2013

Ahli Exfuze seven +

Assalamualaikum wbt....

lama kan tak up date....
apa nak jdi nie....sgt malas ya ini budak.....hahaha
nak bagi tahu yang mas la nie dah jadi ahli rasmi produk kesihatan..
mas sendiri try produk nie sbab lately asyik demam ja.....
dalam 2 minggu dok amal minuman nie,alhamdulillah.....
tak dak la rasa tak sihat lagi.....but,kena tunggu lama skit kot baru nampak perubahan kan....harga sebotol RM195.00......what????mahal kan???tapi untuk kesihatan,terpaksa la jgak......hope memang boleh sihat la kan.....tak larat dah nak tanggung nie....huhu...
sakit kena cucuk amik darah la....kena check ayaq kencing la....dah macam ibu2 mengandung plak jadi nya.....nak jadi cerita,last month siap kena masuk ayaq sampai 3botol.....doktor klinik kesihatan suruh p hospital....my mom mintak la masuk ayaq kat klinik sja sebab kawan my dad ada kat situ....so,dia boleh tolong tengok2 kan....nak tao nama pa produk nie???

EXFUZE SEVEN +.....

sedap woo....tak macam makan ubat pon.....minuman nie bagus sangat.....bnyak pengguna yg dah baik dengan ayaq nie....kawan mas sendiri pon cerita pengalaman kakak dia yang mnghidap kencing manis ...sampai tahap kena.....then lepas try smggu,p check kencing manis dia dah ke tahap normal....doktor ckap dah tak payah cucuk lgi.....continue makan ubat ja dulu......anak kakak dia plak ada biji sawan kat kepala dari kecik.....macam benjol 2....budak2 slalu jadi.....bila dah besar,biji sawan 2 pon besar jgak.....masuk hspital n dktor cucuk kat bhgian bgkak 2 tuk amik sample tisu nak wat kajian kot.....
tgk2 lgi bengkak...sampai mata jadi kecik n dalam mata jadi merah....bila dia minum ayaq nie,bengkak 2 dah surut sampai besar hujung jari kecik ja.....dalam masa 2mggu ja dia minum.....nampak berkesan sgt kan.....mas nie ada alergic or ezekma...alaa,yg gatal2 2....tiap2 hari kna mkn ubt okeh....skrg nie kna makan 2-3ari skali....mmg wajib makan....klu tak,bgkak 1 bdan....tapi lepas mas minum ayaq nie,mas dah tak amik ubat alergic langsung......tuk pesakit kronik pon boley try.....in sha Allah,penyakit akan berkurangan.....yg sakit lelah,angain ahmar,kencing manis,darah tinggi....byk lgi la....


banyak lagi yg mas nak kongsi pasal ayaq nie....lain kali okeh.....klu sapa nak,just bagi tahu okeh.....


1 comment:

Rosediana Mohammed said...

Good, keep it up.. Seven Plus infused extract. its amasing.. terus minum utk kesihatan yang baik. apalah sangat dengan harga jika kebaikan untuk kesihatan kita..:) i sokong u dear..
https://www.facebook.com/exfuzerm7